RÓLUNK

Az egykori Gerje étterem nevét a Gerje patakról és az étterem területét átszelő kisvasút megállójáról kapta. Első vendégeit 1991. november 1-én fogadta akkori tulajdonosával, Hajdú Sándorral és feleségével Zsuzsika nénivel. Az idő múlásával egy fiatalabb generáció vette át fakanalat, a Papp család. A vendéglő történelmében egy újabb váltás következik, a családtól a fakanál most a mi kezünkbe vándorol.

A vendéglátás nagyon közel áll hozzánk, évek óta ezzel foglalkozunk, így jött az ötlet, hogy Cegléden is belevágjunk. Az elmúlt időszakban a kunbaracsi Vörös Kastélyban tevékenykedtünk, ahol jelenleg is a menyasszonyokkal és vőlegényekkel együtt szervezzük és tervezzük az esküvőjüket.
Az ifjú pár és a vendégek öröme, elégedettsége kárpótolja a sok fáradtságos munkát. Úgy gondoljuk ezért megéri csinálni, így a vendéglátás szívügyünkké vált.

Többféle finomságot kínálunk nektek, hogy ételeink között mindenki megtalálja a saját kedvencét.
Tapasztalataink azt mutatják, hogy a “magyar ember” még mindíg szeret finomat és sokat enni, ennek tükrében a korlátlan ételfogyasztás lehet az, amivel megnyerhetjük az embereket. Természetesen várjuk azokat is, akik liszt- és tejérzékenységben szenvednek, illetve vegetáriánusok, számotokra is olyan ételeket készítünk, melyet nyugodt szívvel fogyaszthattok!

Kövessetek minket Facebook és Instagram oldalunkon, ahol megtaláljátok az aktuális akcióinkat, újdonságainkat.