SZERETETSZOLGÁLAT

Éttermünk szívén viseli a rászorulók sorsát, különösen a beteg gyermekekét, ezért úgy döntöttünk, segítséget szeretnénk nyújtani a nehéz sorsú vagy beteg, rászoruló embereknek. Éttermünk bevételéből alapítványokat szeretnénk támogatni, így esett a választásunk 2021-ben a ceglédi Szimba Alapítványra, amely a Cegléden és környékén élő halmozottan, súlyosan sérült gyermekeket támogatja.

Éttermünk minden vendége az elfogyasztott menü után 50 Ft-tal támogatja a beteg gyermekeket!

A Szimba Alapítványról:

A Szimba Alapítvány 2002-ben alakult Cegléden, hogy támogassa a városban és környékén élő halmozottan, súlyosan sérült gyermekeket. Az alapítvány által támogatott legtöbb gyermek születése óta rendkívül sok nehézséggel küzd, sokuk értelmileg és mozgásában is károsodott.

Az alapítványnak rendkívül sokat köszönhetünk, hiszen az ő támogatásukkal olyan terápiás foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek, mely segíti a mozgásukat és értelmük fejlődését.
2005 óta játszóházat is üzemeltetnek a gyermekeknek, mely színt visz hétköznapjaikba, és olyan programokat valósítanak meg, melyek segítenek, hogy életük tartalmasabb és szebb legyen.
Köszönjük megtisztelő figyelmet és a támogatást.